Inici IH Tarragona

+34 977 23 4004 | ihtarragona@tar.ihes.com

Català | English | Español

Exàmens de Cambridge

Roman amphitheatre Tarragona

IH Tarragona: l'escola d'idiomes

 

Des de l'any 1980...

International House Tarragona va ser fundada l'any 1980. L'escola es troba situada a la Rambla Nova, al centre de la ciutat.

L'escola ofereix classes d'anglès i castellà per estrangers, a tots els nivells. També ofereix cursos d’alemany, francés i català. A més a més, organitza un curs de castellà per a joves estrangers a l’estiu.

A International House oferim un ampli ventall de cursos, que inclouen cursos generals, de negocis i de preparació dels exàmens, a més de cursos a mida per empreses, grups, escoles i particulars.

Altres serveis

El centre està distribuït en 7 aules i una aula amb ordinadors, on la conexió a Internet proveeix a l'alumne d'una autèntica font de material actualitzat que l'ajudarà en el desenvolupament de les seves habilitats lingüístiques en el moment d'aprendre un nou idioma.

També s'ofereixen una àmplia selecció de llibres de lectura, videos i DVDs, amb l'objectiu d'ajudar els alumnes en l'auto-estudi. Moltes pel.lícules en versió original tenen llibres d'explicació i ajut linguístic sobre el film.

Recepció

La Recepció de l'escola és oberta al públic de dilluns a divendres de 9.30h. a 13.30h. i de 16.30h. a 20.30h.

L'escola és tancada 2 setmanes per Nadal, 1 setmana per Setmana Santa i les tres últimes setmanes d'agost.