Inici IH Tarragona

+34 977 23 4004 | ihtarragona@tar.ihes.com

Català | English | Español

Exàmens de Cambridge

Classes extraescolars

International House Tarragona s'especialitza en classes d'anglès per a nens i joves i ha conseguit un renom d'excel·lència des de l'apertura de l'escola en 1980. Tots els seus professors tenen un títol especialitzat en l'ensenyança de l'anglès tal com el Cambridge CELTA/DELTA o el Certificat/Diplom de Trinity TESOL.

A més a més de preparar als nostres alumnes per als exàmens de Cambridge durant molts anys, IH Tarragona també és centre autoritzat per organitzar els exàmens de Cambridge.

Classes extraescolars

A més a més de classes d'anglès en la nostra escola i en empreses, oferim classes extraescolars (P4 fins a Batxillerat) per escoles, col·legis i instituts que volen millorar el nivell d'anglès dels seus alumnes.

Horaris possibles per a les classes extraescolars:

  • Dilluns/Dimecres o Dimarts/Dijous o Dimecres/Divendres 13.00-15.00
  • Dimecres 15.00-17.00
  • Divendres 15.00-18.00

Cursets preparatius per a KET/PET

Per escoles, col·legis, instituts i AMPAs que prefereixen no comprometer-se durant un any escolar complet a classes extraescolars, International House Tarragona ofereix durant el segon trimestre, gener a març, cursets preparatius per als exàmens de Cambridge, KET (A2) i PET (B1). Aquests cursos consten de 15 hores de classes per familiaritzar als alumnes amb el contingut i la tècnica de l'examen. Aquestes classes d'una hora i mitja poden impartir-se o els dimecres o els divendres a la tarda durant 10 setmanes abans de la convocatòria dels exàmens de KET/PET.

Igual que les classes extraescolars, aquests cursets preparatius s'impartiran en les instal·lacions de l'escola/col·legi/institut i hi haurà un mínim de 6 i un màxim de 15 participants.

 

Per a més informació sobre classes extraescolars o si desitjen que els visitem per parlar d'aquestes classes o dels exàmens de Cambridge, contactar amb el Director d'IH Tarragona, Jez Uden.

ihtarragona@tar.ihes.com

977 23 40 04