Inici IH Sabadell

+34 93 725 7000 | reception@sab.ihes.com

Català | English | Español

Exàmens de Cambridge

Cursos d'idiomes a l'estranger

Cursos d'idiomes a l'estranger

A International House Sabadell oferim l'oportunitat d'organitzar el teu viatge d'estudis i convertir-lo en una experiència apassionant i determinant per la teva vida. És per això, que disposem d'un ampli ventall de destinacions i cursos.

La gran majoria es realitzen a escoles de la nostra organització International House, mentre que la resta es fan a escoles associades que han estat seleccionades per la seva alta qualitat i eficàcia.

La nostra tasca consisteix a trobar la millor opció de viatge segons les preferències i necessitats de cada persona i proporcionar consell personalitzat mitjançant una entrevista individual. La nostra experiència al llarg dels anys ens avala per fer que la teva experiència sigui profitosa i a la vegada divertida.

Destinacions

Els nostres cursos

Assessorament i preus

El fet d'organitzar el teu viatge amb International House Sabadell comporta que nosaltres ens encarregarem d'informar-te del curs que més s'adapti a les teves necessitats, gestionar-te els tràmits de la reserva, sol.licitar i reservar-te la plaça a l'escola i pagar per tu les factures del curs i allotjament.

El preu del viatge dependrà de l'escola i destinació escollida, però sempre inclourà les classes, l'allotjament en la modalitat escollida i la nostra gestió.

In Belfast with IH Sabadell

In Belfast with IH Sabadell

Neus Grau tells us about her trip to Belfast

 

This summer I went to Cork for 2 weeks and it was a great experience! I met a lot of people from everywhere and we went to lots of different places on excursions.

The first day you feel like you can't do it but little by little you can see your own progress. I strongly recommend you this experience. It was great!

Gemma Aguilà

Informació i contacte

Si vols demanar més informació o sol.licitar el nostre catàleg, posa't en contacte amb Esperança Vergés o vine'ns a veure personalment a:

International House Sabadell
Departament de viatges d'estudi

C/ Escola Industrial, 12
08201 Sabadell

Tel. 93 725 70 00
Email viatges@sab.ihes.com

També pots contactar amb David i Mar a Recepció:
reception@sab.ihes.com

Esperança

Esperança

Esperança

David

Esperança

Mar