-

Inici IHLS Group

+34 93 268 45 11 | info@ielts-ihes.com

Català | English | Español

Què és l'IELTS Test?

L'International English Language Testing System (IELTS) és l'examen de llengua anglesa d'alt nivell més conegut a tot el món per a educació superior, feina i migració global. Més de 2 milions de persones fan l'examen de l'IELTS cada any en més de 1000 centres.

Sobre el IELTS Test

IELTS

Pròxima convocatòria: 1 de juny | Límit inscripció: 28 de maig

L'IELTS avalua totes les competències en anglès (comprensió oral, comprensió escrita, expressió escrita i expressió oral) i reflecteix els usos de l'anglès a la vida real.  L'examen està dissenyat per a avaluar les competències lingüístiques de persones que volen treballar o estudiar en països on l'anglès és la primera llengua de comunicació.

IH Barcelona ofereix dates d'exàmens tots els mesos de l'any. Els exàmens es fan els dissabtes o dijous.

FREE Masterclass

Masterclass

Inscriu-te al Masterclass

7 de juny
Vine al IELTS Masterclass per obtenir consells d'experts d'IELTS per millorar la teva puntuació!

Les dues versions de l'IELTS

Hi ha dues versions de la prova de l'IELTS; el motiu pel qual fas l'examen de l'IELTS determinarà la versió en què t'examinaràs:

  • La versió Academic és principalment per a persones que volen fer estudis universitaris de pregrau o postgrau o que volen fer-se membres d'una organització professional.
  • La versió General Training mesura la competència en un context pràctic i quotidià, i se sol demanar per obtenir el visat quan es vol emigrar a un país de parla anglesa, inscriure's en un programa de formació per sota del nivell de grau o adquirir experiència professional.

Si vols sol·licitar l'alta en una organització, és molt important que els consultis amb antelació per assegurar-te que fas l'examen de l'IELTS correcte.Qui accepta l'IELTS?

L'examen de l'IELTS és acceptat per més de 9000 organitzacions, que inclouen institucions educatives, empreses, autoritats d'immigració i col·legis professionals, en més de 145 països de tot el món.

L'IELTS és l'examen d'anglès preferit dels estudiants que volen estudiar al Regne Unit, els EUA, Austràlia, Canadà i Nova Zelanda.

Més dades sobre el reconeixement internacional.

Cursos IELTS Barcelona

IELTS course Barcelona

Prepara't per al dia de la prova: vine al nostre curs de preparació IELTS de 12 hores les dues setmanes abans de qualsevol data d'examen i aconsegueix el resultat que necessites!

Cursos IELTS Terrassa

IELTS preparation courses in Terrassa

Tria entre un curs de preparació IELTS blended o un 100% online amb nosaltres a Terrassa, amb o sense el teu propi tutor personal d'IELTS.

IELTS a Facebook

IELTS IDP Education Facebook page

Assistència i consells IELTS diaris a la pàgina oficial de IELTS IDP Education a Facebook per ajudar-te a preparar el teu examen IELTS.

Cursos IELTS online

Cursos IELTS online

Millora el teu band score (puntuació) a les proves (expressió oral i escrita, comprensió oral i escrita) amb els cursos d'IELTS online dels nostres socis NetLanguages.

Propietat

L'IELTS és copropietat de British Council IDP: IELTS Australia i Cambridge English Language Assessment.