-

Inici IHLS Group

+34 93 268 45 11 | info@ielts-ihes.com

Català | English | Español

Què és l'IELTS Test?

L'International English Language Testing System (IELTS) és l'examen de llengua anglesa d'alt nivell més conegut a tot el món per a educació superior, feina i migració global. Més de 3,5 milions de persones fan l'examen de l'IELTS cada any en més de 1000 centres.

Sobre el IELTS Test

IELTS

Pròxima convocatòria: 27 de juliol | Límit inscripció: 23 de juliol

L'IELTS avalua totes les competències en anglès (comprensió oral, comprensió escrita, expressió escrita i expressió oral) i reflecteix els usos de l'anglès a la vida real. L'examen està dissenyat per a avaluar les competències lingüístiques de persones que volen treballar o estudiar en països on l'anglès és la primera llengua de comunicació.

IH Barcelona ofereix dates d'exàmens tots els mesos de l'any. Els exàmens es fan els dissabtes o dijous.

FREE Masterclass

Masterclass

Inscriu-te al Masterclass

19 de juliol
Vine al IELTS Masterclass per obtenir consells d'experts d'IELTS per millorar la teva puntuació!

Les dues versions de l'IELTS

Hi ha dues versions de la prova de l'IELTS; el motiu pel qual fas l'examen de l'IELTS determinarà la versió en què t'examinaràs:

  • La versió Academic és principalment per a persones que volen fer estudis universitaris de pregrau o postgrau o que volen fer-se membres d'una organització professional.
  • La versió General Training mesura la competència en un context pràctic i quotidià, i se sol demanar per obtenir el visat quan es vol emigrar a un país de parla anglesa, inscriure's en un programa de formació per sota del nivell de grau o adquirir experiència professional.

Si vols sol·licitar l'alta en una organització, és molt important que els consultis amb antelació per assegurar-te que fas l'examen de l'IELTS correcte.Qui accepta l'IELTS?

L'examen de l'IELTS és acceptat per més de 9000 organitzacions, que inclouen institucions educatives, empreses, autoritats d'immigració i col·legis professionals, en més de 145 països de tot el món.

L'IELTS és l'examen d'anglès preferit dels estudiants que volen estudiar al Regne Unit, els EUA, Austràlia, Canadà i Nova Zelanda.

Més dades sobre el reconeixement internacional.

Cursos IELTS Barcelona

IELTS course Barcelona

Prepara't per al dia de la prova: vine al nostre curs de preparació IELTS de 12 hores les dues setmanes abans de qualsevol data d'examen i aconsegueix el resultat que necessites!

Cursos IELTS Terrassa

IELTS preparation courses in Terrassa

Tria entre un curs de preparació IELTS blended o un 100% online amb nosaltres a Terrassa, amb o sense el teu propi tutor personal d'IELTS.

IELTS a Facebook

IELTS IDP Education Facebook page

Assistència i consells IELTS diaris a la pàgina oficial de IELTS IDP Education a Facebook per ajudar-te a preparar el teu examen IELTS.

Cursos IELTS online

Cursos IELTS online

Millora el teu band score (puntuació) a les proves (expressió oral i escrita, comprensió oral i escrita) amb els cursos d'IELTS online dels nostres socis NetLanguages.

Propietat

L'IELTS és copropietat de British Council IDP: IELTS Australia i Cambridge English Language Assessment.