-

Inici IHLS Group

+34 93 268 45 11 | info@ielts-ihes.com

Català | English | Español

Què és l'IELTS Test?

Noves convocatòries a partir de gener 2021 (dates exactes per confirmar)

Sobre el IELTS Test

IELTS

L'International English Language Testing System (IELTS) és l'examen de llengua anglesa d'alt nivell més conegut a tot el món per a educació superior, feina i migració global. Més de 3,5 milions de persones fan l'examen de l'IELTS cada any en més de 1000 centres.

En circumstàncies normals, IH Barcelona ofereix dates d'exàmens tots els mesos de l'any. Els exàmens es fan els divendres o dissabtes.

FREE online course

FREE online IELTS course

Inside IELTS is a FREE online course for IELTS Academic developed by the IELTS partners.

The course will provide you with:

  • A better understanding of the skills you need to succeed in the IELTS Academic test
  • How to improve your band score - what IELTS examiners are looking for
  • A clear idea about how to study for the test
  • Help developing your academic English skills

Les dues versions de l'IELTS

Hi ha dues versions de la prova de l'IELTS; el motiu pel qual fas l'examen de l'IELTS determinarà la versió en què t'examinaràs:

  • La versió Academic és principalment per a persones que volen fer estudis universitaris de pregrau o postgrau o que volen fer-se membres d'una organització professional.
  • La versió General Training mesura la competència en un context pràctic i quotidià, i se sol demanar per obtenir el visat quan es vol emigrar a un país de parla anglesa, inscriure's en un programa de formació per sota del nivell de grau o adquirir experiència professional.

Si vols sol·licitar l'alta en una organització, és molt important que els consultis amb antelació per assegurar-te que fas l'examen de l'IELTS correcte.Qui accepta l'IELTS?

L'examen de l'IELTS és acceptat per més de 9000 organitzacions, que inclouen institucions educatives, empreses, autoritats d'immigració i col·legis professionals, en més de 145 països de tot el món.

L'IELTS és l'examen d'anglès preferit dels estudiants que volen estudiar al Regne Unit, els EUA, Austràlia, Canadà i Nova Zelanda.

Més dades sobre el reconeixement internacional.

Propietat

L'IELTS és copropietat de British Council IDP: IELTS Australia i Cambridge English Language Assessment.