Inicio

Contactar | Català | Español

Observacions de classes i pràctiques

IH Barcelona

International House Barcelona ofereix la possibilitat d'observar les classes dels seus professors experimentats i realitzar pràctiques al nostre centre.

Observacions

Les observacions de classes de professors experimentats, en un o diversos nivells, estan guiades per un tutor del departament de formació amb el que es mantindrà a final de la setmana una reunió de seguiment.

L'observador rebrà pautes d'observació i unes fitxes per completar que tenen com a objectiu desenvolupar la capacitat d'anàlisi i la competència docent.

Pràctiques

Les pràctiques es realitzaran sota la supervisió d'un tutor que guiarà la planificació de les classes i amb el que es realitzarà una valoració al finalitzar cada sessió. En aquestes sessions s'aprofundirà en aspectes relacionats amb la gestió de l'aula, la seqüència d'activitats, la seva tipologia, etc., qüestions que l'interessat coneix però que desitja perfeccionar mitjançant la pràctica.

 

Dates

S'ofereixen al llarg de tot l'any. Concretar amb Pilar Sánchez.

Horaris

Tant les observacions com les pràctiques tenen una durada d'una setmana. L'horari és de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 hores.

Fora d'aquest horari lectiu cal preparar la classe o revisar les fitxes d'observació.

Preus

  • Només observacions: 185€/semana
  • Pràctiques: 275€/semana
Per realitzar les pràctiques és indispensable ser nadiu o estar en disposició del nivell C1 d'espanyol i haver cursat formació específica per a professors d'ELE.

Acreditacions

Exámenes de Cambridge IELTS Tests Barcelona Eaquals