Inici

+34 93 268 45 11 | info@bcn.ihes.com | Catalan | English | Spanish

Barcelona: informació sobre la ciutat

 

Barcelona és una de les més boniques i interessants ciutats del món. Compta amb un gran nombre d'atractius, com ara el seu centre històric, que conserva el traçat medieval original; un dels carrers més famosos del món (Les Rambles, a la dreta); una impressionant arquitectura modernista, amb diversos edificis de Gaudí; dotzenes de museus, com el Museu Picasso, la Fundació Miró o el museu del Barça. Barcelona té gairebé tanta vida de nit com de dia i s'hi respira una atmosfera única que proporciona al visitant una experiència realment inoblidable.

Hi ha dos grans festivals d'art durant l'any: un a l'estiu (el Grec) i l'altre a la tardor (La Mercè), i per suposat hi ha concerts i espectacles de tot tipus al llarg de l'any.

La ciutat gaudeix d'un clima gairebé perfecte, la qual cosa la converteix en un lloc ideal en qualsevol època de l'any. A més, compta amb 4 quilómetres de platja a menys de 15 minuts de l'escola.

La seva situació geogràfica fa de Barcelona la ciutat d'Espanya d'accés més fácil (i barat) des de qualsevol punt d'Europa. A més a més, hi ha vols directes des de les principals ciutats del món al seu premiat aeroport internacional.

Trobaràs informació sobre l'arribada a la ciutat, com arribar a l'escola, etc. en les pàgines de cadascun dels nostres departaments (Espanyol, TEFL...).

Més sobre Barcelona

Consulta el nostre directori de pàgines sobre Barcelona, Barcelona Online, on recollim tot tipus d'informació sobre la ciutat que creiem que pot ser interessant i útil per a les persones que estudien amb nosaltres.

Per a un primer tast de la ciutat, pots llegir algun dels articles sobre les visites que realitzem amb els estudiants en el nostre programa social.

 

Barcelona Online

El nostre directori sobre Barcelona conté enllaços a nombroses pàgines amb informació útil sobre la ciutat.

El nostre bloc de Barcelona

Trobaràs fotos de Barcelona, informació sobre què hi està passant i moltes coses més en el bloc del Departament d'espanyol.

Acreditacions

IH Barcelona is accredited by:

Accreditation for our courses