Inici

+34 93 268 45 11 | info@bcn.ihes.com | Catalan | English | Spanish

Sobre International House Barcelona

IH Barcelona

International House Barcelona va ser fundada l'any 1972, i des de llavors s'ha convertit en un important centre d'ensenyament d'idiomes, formació de professors, cursos a l'estranger i altres activitats relacionades.

Les activitats de l'escola es divideixen en set grans àrees:

IH Barcelona is a member of:

International House Eastern Spain (IHES)

IH Barcelona també pertany al grup d'escoles d'idiomes d'International House Eastern Spain [ web ], el qual compta amb set centres ubicats a les ciutats de Barcelona, Mataró, Palma de Mallorca, Sabadell, Tarragona, Terrassa i Saragossa.

IH España

A més, IH Barcelona es una de les escoles que formen l'organització IH España [ web ], grup que engloba els centres d'idiomes i de formació de professors de Barcelona, Cádiz, Madrid, Palma de Mallorca, San Sebastián, Sevilla i Valencia.

L'organització mundial International House

Fundada el 1953, International House és una xarxa [ web ] de 150 escoles distribuides per tot el món que es comprometen a oferir els nivells de qualitat més exigents en les seves activitats educatives i empresarials.

Un dels objectius principals d'International House és la millora del nivell de l'ensenyament d'idiomes a nivell mundial. Una de les maneres d'aconseguir-ho és mitjançant els cursos de formació de professors, activitat que ha proporcionat a International House una reputació excel·lent als dos hemisferis. Formem els nostres propis professors (i també els de moltes altres escoles) per aconseguir que els alumnes aprenguin l'idioma que els interessa d'una manera senzilla, ràpida i eficaç, tot plegat en un entorn lingüístic i cultural enriquidor.

Per tal de garantir que totes les escoles mantinguin els nivells de qualitat que es descriuen al Contracte d'Afiliació, un assessor extern les visita cada dos anys i efectua un examen rigorós de tots els aspectes de les seves activitats. Aquestes visites garanteixen que es mantingui la reputació inigualable de què gaudeix International House degut a la qualitat dels seus serveis.

Acreditacions

IH Barcelona is accredited by:

Accreditation for our courses