Home IHLS Group

+34 93 268 45 11 | study@ihes.com

Català | English | Español

Exàmens de Cambridge

Cursos d'anglès amb International House

 CORONAVIRUS  Cursos d'anglès d'estiu, 100% online amb Zoom

Cursos d'anglès per a totes les necessitats i edats

English course IH Barcelona

Totes les escoles d'idiomes que pertanyen a l'IHLS Group ofereixen cursos d'anglès que satisfan una gran varietat de necessitats i edats.

Entre els cursos que s'imparteixen als nostres centres trobaràs cursos per a nens, cursos d'anglès general per adults, cursos de preparació dels exàmens de Cambridge English, classes de conversa, classes privades, així com formació d'idiomes a empreses.

Per què estudiar anglès a International House

Una de les moltes avantatges de fer un curs d'anglès a qualsevol de les nostres escoles és que els nostres professors gaudeixen d'una formació excel·lent perquè compten amb les qualificacions adients.

IH és un dels centres europeus líders en la formació de professors d'anglès, i de castellà com a llengua estrangera i pràcticament tots els nostres professors s'han format a International House d'acord amb els nostres principis i requisits de qualitat.

El teu centre més proper

IH Barcelona

Badalona

IH Mataró

IH Palma

IH Sabadell

IH Tarragona

IH Terrassa

IH Saragossa

Per a més informació sobre els nostres cursos d'anglès, posa't en contacte amb el centre International House més proper.

Vegeu també

Campaments d'estiu

Summer camps

A Catalunya i altres comunitats, oferim campaments d'estiu amb anglès i molt esport i altres activitats.

A l'estranger

Courses abroad

A Anglaterra, Irlanda, Canadà... els nostres cursos a l'estranger inclouen cursos per a joves i adults, executius i professors.

Extraescolar

Extracurricular classes

A més dels cursos que donem en els nostres centres, oferim classes d'idiomes extraescolars a escoles i universitats locals.

Formació per empreses

In-company classes

També treballem amb organitzacions de tot tipus, des de negocis familiars fins a companyies multinacionals, proporcionant una àmplia gamma de serveis d'idiomes a empreses.