Què és l'IELTS?


L'International English Language Testing System (IELTS) és l'examen de llengua anglesa d'alt nivell més conegut a tot el món per a educació superior, feina i migració global.

Masterclass

FREE 21 d'abril, IELTS Masterclass. Més informacio

L'IELTS avalua totes les competències en anglès (comprensió oral, comprensió escrita, expressió escrita i expressió oral) i reflecteix els usos de l'anglès en la vida real.  L'examen està dissenyat per a avaluar les competències lingüístiques de persones que volen treballar o estudiar en països on l'anglès és la primera llengua de comunicació.

IH Barcelona ofereix dates d'exàmens tots els mesos de l'any. Els exàmens es fan els dissabtes o dijous.

Més de 2 milions de persones fan l'examen de l'IELTS cada any en més de 1000 centres.

Les dues versions de l'IELTS

Hi ha dues versions de la prova de l'IELTS; el motiu pel qual feu l'examen de l'IELTS determinarà la versió en què us examineu:

  • La versió Academic és principalment per a persones que volen fer estudis universitaris de pregrau o postgrau o que volen fer-se membres d'una organització professional.
  • La versió General Training mesura la competència en un context pràctic i quotidià, i se sol demanar per obtenir el visat quan es vol emigrar a un país de parla anglesa, inscriure's en un programa de formació per sota del nivell de grau o adquirir experiència professional.

Si voleu sol·licitar l'alta en una organització, és molt important que els consulteu amb antelació per assegurar-vos que feu l'examen de l'IELTS correcte.

Propietat

L'IELTS és copropietat de British Council IDP: IELTS Australia i Cambridge English Language Assessment.